Глобалната трансформация на тютюневата индустрия следва необратим ход, към месец

...
 Глобалната трансформация на тютюневата индустрия следва необратим ход, към месец
Коментари Харесай

IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ“ в 41 града у нас до края на юни

 Глобалната промяна на тютюневата промишленост следва необратим ход, към месец май 2019 година над 7,3 млн. пълнолетни пушачи по света са се отказали от обичайните цигари и са минали напълно на към бездимната опция на водача в тази промяна Филип Морис Интернешънъл - устройството за нагряване на тютюн IQOS. Данните бяха оповестени на особено събитие на Филип Морис България, на което компанията разгласи своя нова национална самодейност -  " IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ “.

Тя обгръща 24 профилирани търговски обекти и 69 обекти, ситуирани на територията на други бизнес сътрудници. В тях, до 30 юни, повече от 250 IQOS консултанти ще дават отговор на въпросите на пълнолетните пушачи и ползватели на IQOS по отношение на системата за нагряване на тютюн.

130 мобили IQOS консултанти потеглят на тур през юни в 41 града у нас и ще бъдат разполагаем в идни 43 специфични събития да отговорят на въпросите на потребителите, свързани с IQOS. На въпросите на потребителите ще дават отговор и сътрудниците от Центъра за обслужване на клиенти.

„ Всички ние във Филип Морис България, дружно с нашите сътрудници, сме отдадени на това да помогнем на пълнолетните пушачи да преминат на по-добра опция от цигарите. Ние каним всички пълнолетни пушачи или ползватели на IQOS да зададат въпросите си към нас, като ще посрещнем всеки един от тях с признателност за отделеното време. С тази самодейност желаеме да покажем на всички пълнолетни пушачи и ползватели на IQOS в България, че нашите порти са постоянно отворени и сме тук, с цел да отговорим на въпросите им за бездимните други възможности и да посрещнем упованията им “, съобщи Джордж Маргонис, шеф на Филип Морис България.

По време на „ IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ “ всеки пълновръстен пушач или ползвател на IQOS ще може да зададе въпросите си и да показа противоположна връзка с представители на компанията. Потребителите на IQOS ще могат да получат професионална диагностика и разчистване на устройството си, информация за новата стратегия за грижа за клиента IQOS Care plus и други. Всеки пълновръстен пушач или ползвател на IQOS ще получи тест, с които може образно да види разликата сред дима от цигара и парата, която се отделя при потребление на IQOS, ще има разполагаем осведомителни материали, с които да се запознае със системата за нагряване на тютюн и употребяваната технология, с програмата за грижа за клиента IQOS Care plus, ваучър за отстъпка при закупуване на първо IQOS устройство и други. На 14 юни, компанията, която към този момент има 3 монобранд магазина в София и страната и 19 профилирани щанда, ще отвори и най-големия си досега шоурум у нас в столичния Paradise Center. Изграден по специфична идея на Phillip Morris International идея, той задава ново определение на метода към клиента. Това ще бъде повече място за прекарване,  място, където човек може да пристигна и да зададе въпросите, които го вълнуват, с цел да научи повече за технологията и за всичко, от което се интересува, да тества артикули без ангажимент за покупка. Модернистичният дизайн на магазина е дело на задграничен екип, с потвърден опит в насърчаване и осъществяване на интериорни концепции за магазини на Louis Vuitton, Nike, Samsung, швейцарската часовникарска промишленост и други, описа Димитър Костов, управител артикули с понижен риск на „ Филип Морис България “.

По света към този момент има 70 такива магазини  в общо 23 страни. „ Най-впечатляващите от тях са в Токио, Мюнхен, Лондон, Москва “, показа Костов. След седмица към този момент и в София!

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР